Az oldal helyes megjelenítéséhez JavaScript szükséges, amit az Ön böngészője jelenleg nem támogat!

 
 
fej: Befjegy Hazai Nyíltvégű

Hazai nyíltvégű befektetési jegyek

Mit nyújtanak Önnek a nyíltvégű befektetési jegyek?

  • Kényelmes befektetési formát: hiszen Önnek nem kell folyamatosan figyelnie egyedi befektetéseinek, lekötéseinek lejáratát és hozamfizetéseit, mivel a befektetési alapok vagyonát az alapkezelő folyamatosan kezeli.
  • Rugalmasságot: a nyíltvégű befektetési jegyek bármikor bármekkora összegben vásárolhatók. Nem kell előre eldöntenie, hogy meddig tartja bent pénzét. Így az Ön megtakarítása tetszőleges időre befektethető, tőkéjéhez és hozamaihoz – vagy annak egy részéhez – bármikor hozzáférhet.
  • Kedvező hozamot: lekötés nélkül is kedvező hozamot érhet el. Az Ön hozama a kiválasztott befektetési alap típusától és az aktuális piaci folyamatoktól függ.
  • Személyre szabott befektetési kockázati szintet: széles befektetési alap kínálatunkból mindenki megtalálhatja a számára optimálisat. Az eltérő kockázatú és várható hozamú befektetési alapjaink közül kiválaszthatja az Ön céljainak és egyéniségének legjobban megfelelő befektetéseket.
  • Szakértelmet: magasan képzett szakembereink a tőke- és pénzpiacok napi változásait figyelemmel kísérve, legjobb tudásuk szerint fektetik be az Ön megtakarításait, így Önnek nem kell naponta követnie a piacok történéseit.
  • Biztonságot: az alapkezelő befektetési tevékenységét jogszabályok szigorúan szabályozzák (a tőkepiacról szóló 2001. évi CXX törvény), ezek betartását a PSZÁF és az alapok letétkezelője folyamatosan ellenőrzik.

Erste Befektetési jegyek

Erste Tőkevédett Likviditási Alap
Erste Tőke- és Hozamvédett Alap
Erste Tőkevédett Pénzpiaci Alap
Erste Euró Pénzpiaci Alap
Erste Dollár Pénzpiaci Alap
Erste Ingatlan Alap
Erste Euro Ingatlan Alap
Erste Rövid Kötvény Alap
Erste XL Kötvény Alap
Erste Közép-Európai Részvény Alap
Erste Megtakarítási Alap
Erste Abszolút Hozamú Válogatott Alapok Alapja
Erste Indexkövető Részvény Alap