Az oldal helyes megjelenítéséhez JavaScript szükséges, amit az Ön böngészője jelenleg nem támogat!

logo: alapkezelő 196x59

Erste Alapkezelő Zrt.

Az Erste Alapkezelő Zrt. a nemzetközi Erste Bankcsoport magyarországi leánycégei között a befektetési alapkezelésre, valamint a vagyon- és portfoliókezelésre szakosodott társaság. Ennek megfelelően, a mindenkori jogszabályi környezet által lehetővé tett teljes körű és nemzetközi színvonalú szolgáltatási palettával kívánunk megbízói rendelkezésére állni.

Célunk, hogy a saját megtakarítását egy-két hónapra elhelyezni kívánó magánszemély befektetőktől egészen a sok milliárd forintos tőkék felett hosszú éveken át rendelkező nyugdíjpénztárakig mindenki számára képesek legyünk kívánt céljainak, kockázatviselési képességének és a lehetséges időtávnak megfelelő hatékony és a vállalt kockázattal arányosan vonzó hozamú befektetési lehetőséget kínálni.

Az Erste Alapkezelő Zrt. által kezelt befektetési alapok listája

Munkánk legmegtisztelőbb elismerésének érezzük, hogy az elmúlt években a bennünket választó ügyfelek száma és a társaságunk által kezelt vagyon is sokszorosára nőt, így befektetőink bizalmának köszönhetően szilárdan őrizzük pozíciónkat a hazai piac piacvezetői között.

Tekintse meg az Erste Alapkezelő által nyújtott szolgáltatásokat.
Tovább a szolgáltatásainkhoz


díjaink

2015

Az Erste Alapkezelő több kategóriában is elnyerte a Privátbankár.hu Klasszis díját, amelyet márciusban adtak át a magyar alapkezelő-piac legjobb szereplőinek. Mi kaptuk "Az Év Legjobb Hosszú Lejáratú Kötvény Alapja", "Az Év Legígéretesebb Hosszú lejáratú Kötvény Alapja " és " Az Év Legjobb Szabad Kötvény Alapja " díjakat is.

alap: Legjobb hosszú kötvény díj 2015 alap: Legígéretesebb hosszú kötvény díj 2015
alap: Legjobb szabad kötvény díj 2015


2014

A Privátbankár.hu szavazás eredménye alapján az Erste Alapkezelőjét választotta meg az "Az Év Legdinamikusabban Növekvő Alapkezelőjének". A társaság az "Az Év Legígéretesebb Szabad Kötvény Alapnak", az "Az Év Legjobb Vegyes Alapjának" és az "Az Év Legjobb Ingatlan Alapjának" járó díjakat is elvitte. Mindezek mellett több második és harmadik helyezés is az Erste Alapkezelőjéhez került.

alap: Legdinamikusabban növekvő alapkezelő 2014 alap: Legígéretesebben növekvő szabad kötvény alap 2014
alap: Legjobb ingatlan alap 2014 alap: Legjobb vegyes alap 2014