Az oldal helyes megjelenítéséhez JavaScript szükséges, amit az Ön böngészője jelenleg nem támogat!

fej: Szolg Megtakarítási Program

Erste Future Befektetési Program

A szolgáltatás 2019. április 16-ig Erste Megtakarítási Program néven volt elérhető.

Szeretne Ön is megtakarításokkal hozzájárulni kitűzött céljai eléréséhez?
Fontosnak tartja, hogy a váratlan helyzetek ne érjék anyagilag felkészületlenül?

Az Erste Future Befektetési Program mindenkinek, személyre szabottan, az élethelyzetének megfelelő megoldást kínálja. A Program keretében rendszeres, havi megtakarításokkal növelheti befektetéseit.


Számolja ki kalkulátorunkkal mennyit takaríthat meg a jövőben!


az Erste Future Befektetési Program előnyei

  • Egyszerűség: Az értékpapírszámlájára átutalt összegből automatikusan megvásárlásra kerülhetnek az Ön által kiválasztott befektetési jegyek. Ehhez elég egy állandó átutalási megbízást adnia.
  • Rugalmasság: Szabadon dönthet arról, mikor mekkora összeget takarít meg. Havonta kis összegeket, és ritkábban, jelentősebb összegeket egyformán megtakaríthat.
  • Személyre szabottság: A céljainak megfelelő befektetési időtáv és élethelyzetének figyelembe vételével választjuk ki mindenki számára a megfelelő befektetési csomagot.
  • Szakértelem: A megvásárolt befektetési jegy által szakemberekre bízza vagyonának kezelését.
  • Magas hozam lehetősége: A befektetési jegy típusától függően lekötés nélkül magas hozamot érhet el.
  • Adókedvezmény lehetősége:A Nyugdíj-előtakarékossági Számla (NYESZ-R) előnyei, hogy befizetései után adókedvezményt vehet igénybe (ezzel lényegesen nő a hozama), illetve az elért hozamok után nem kell kamat-, és árfolyamnyereségadót, illetve egészségügyi hozzájárulást fizetnie.


Csatlakozzon az Erste Future Befektetési Programhoz!

Ahhoz, hogy Erste Future Befektetési Program keretében vásárolhasson befektetési jegyeket, nem kell mást tennie, mint az Erste Bank bármely fiókjában értékpapírszámlát nyitni.

További információkért kérjük, keresse Ügyfélszolgálatunkat!

Hasznos linkek:
Erste Bank fiókok listája
Elérhető befektetési csomagok


**Az adó-és járulékmentességrészletes feltételeiről tájékozódjon munkatársainknál.

Az Erste Future Befektetési Program keretében aktuálisan megvásárolható befektetési alap kínálatunkért és további információért forduljon tanácsadóinkhoz az Erste Bank fiókjaiban! Megalapozott befektetői döntés csak az adott befektetési alap Tájékoztatója és Kezelési Szabályzata ismeretében hozható, amelyek az ERSTE BEFEKTETÉSI ZRT.-nél és az ERSTE BANK HUNGARY ZRT. fiókhálózatában rendelkezésre állnak. Befektetési döntése előtt tájékozódjon a befektetési alapok vételéhez és visszaváltásához, valamint az értékpapírszámla és nyugdíj-előtakarékossági számla vezetéséhez kapcsolódó díjakról, szerződéses és jogszabályi  rendelkezésekről továbbá óvatosan mérlegelje befektetése tárgyát, kockázatát, és a befektetésekből származó esetleges károkat.
A Programmal kapcsolatos rendelkezésekről továbbá kérjük, tájékozódjon az Erste Befektetési Zrt. Üzletszabályzatából, vonatkozó szerződéseiből, valamint  hirdetményeiből.Ezen hirdetés nem minősül befektetési ajánlatnak, ajánlattételi felhívásnak, befektetési vagy adó tanácsadásnak. A jelen dokumentumban foglaltak alapján az ERSTE BEFEKTETÉSI ZRT.-vel szemben igény nem érvényesíthető, azokért a Társaság felelősséget nem vállal. A jelen dokumentumban foglaltak változásának jogát az Erste Befektetési Zrt. fenntartja.