Az oldal helyes megjelenítéséhez JavaScript szükséges, amit az Ön böngészője jelenleg nem támogat!

 
 
fej: Alapkezelő

Erste Alapkezelő bemutatkozása

Az Erste Alapkezelő Zrt. a nemzetközi Erste Bankcsoport magyarországi leánycégei között a befektetési alapkezelésre, valamint a vagyon- és portfoliókezelésre szakosodott társaság. Ennek megfelelően, a mindenkori jogszabályi környezet által lehetővé tett teljes körű és nemzetközi színvonalú szolgáltatási palettával kívánunk megbízói rendelkezésére állni.

Célunk, hogy a saját megtakarítását egy-két hónapra elhelyezni kívánó magánszemély befektetőktől egészen a sok milliárd forintos tőkék felett hosszú éveken át rendelkező nyugdíjpénztárakig mindenki számára képesek legyünk kívánt céljainak, kockázatviselési képességének és a lehetséges időtávnak megfelelő hatékony és a vállalt kockázattal arányosan vonzó hozamú befektetési lehetőséget kínálni.

Munkánk legmegtisztelőbb elismerésének érezzük, hogy az elmúlt években a bennünket választó ügyfelek száma és a társaságunk által kezelt vagyon is sokszorosára nőt, így befektetőink bizalmának köszönhetően szilárdan őrizzük pozíciónkat a hazai piac piacvezetői között.