Az oldal helyes megjelenítéséhez JavaScript szükséges, amit az Ön böngészője jelenleg nem támogat!

Intézményi ügyfelek

 

"Mi az Erste Asset Managementnél azt valljuk, hogy egyesíteni kell a mélyreható piaci ismereteket az analitikai pontossággal és a hatékony csapatmunkával. Nálunk tapasztalt szakemberek kínálnak innovatív befektetési megoldásokat."

Christian Schön
Igazgatósági tag
Erste Asset Management

aktuális

Az Erste Asset Management a tavaly Magyarországon és a szomszédos országokban elindított, intézményi befektetőknek szóló üzleti reggeli sorozatát a nagy érdeklődésre való tekintettel idén is megrendezi.

Tavaly az Erste Alapkezelő szakértő előadóival olyan témákat jártak körül meghívott vendégeink, mint például a 2015-ös évre vonatkozó kilátások, illetve a szcenárió-elemzések.

Idén is hasonlóan izgalmas kulcsgondolatok határozzák meg az Erste Alapkezelő 2015. november 24-én, Budapesten, a Városliget Café&Barban 9:00 órától megrendezésre kerülő üzleti reggelijét.

alap: Üzleti reggeli meghívó

A Meghívó nagyításához kattintson a képre!


bemutatkozás

Az Erste Alapkezelőt 1993-ban alapították. Tulajdonosunk a bécsi székhellyel rendelkező Erste Asset Management GmbH. A befektetések terén sikerünk kulcsfontosságú tényezője a nemzetközi szintű együttműködés.Legfőbb kompetenciáink a magyar kötvénypiac, a közép-kelet-európai részvénypiac, az ingatlan alapok területe és az aktív eszközallokációs stratégiák menedzselése. Részvény- és kötvénypiaci befektetőink nagyfokú szakértelemmel és sok év tapasztalattal rendelkeznek az adott területen. Ingatlan alapunk igazi sikertörténet: az Erste Nyíltvégű Ingatlan Alap stabil és kiemelkedő teljesítményének köszönhetően a hazai ingatlan alap piac legnagyobb szereplőjévé vált. Eszközallokációs stratégiánk megvalósítása során erősen támaszkodunk tulajdonosunk, az Erste Asset Management Holding modelljeire.

Az Erste Asset Management (EAM) koordinálja és felelős az alap- és vagyonkezelési tevékenységért az Erste Csoporton belül. Mintegy 58 Mrd euró (2015.03.31-i adatok alapján) értékű vagyont kezelünk Ausztriában, Németországban, Horvátországban, Romániában, Szlovákiában, a Cseh Köztársaságban és Magyarországon. Széleskörű országspecifikus tudásunkat ötvözzük egy nemzetközi pénzügyi szolgáltató erejével.

Az EAM legnagyobb leányvállalatát, az ERSTE-SPARINVEST KAG-ot 1965-ben alapították, és a maga 33,1 milliárd eurós (2015.03.31-i adat) vagyonkezelt állományával a legnagyobb befektetési alapkezelő társaság Ausztriában.